ONIR.hu
JOGI NYILATKOZAT

A BOFG Tanácsdó Zrt. által működtetett ehaccp.hu és onir.hu (a továbbiakban: „ONIR”) oldal látogatói részére!
Valamennyi, fenti oldalon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) a BOFG Tanácsdó Zrt. szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.
Az ehaccp.hu oldalon lévő valamennyi tartalom jog által védett, melynek tartalma kizárólag BOFG Tanácsdó Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel!
A BOFG Tanácsdó Zrt. törekszik az ONIR.hu honlapon elérhető információk teljességére és pontosságára, hitelességére, ám a tájékoztatásból, különösen a pontatlan tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Tilos linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy az a BOFG Tanácsdó Zrt. bármely honlapja, így, többek között az onir.hu, ehaccp.hu, onlinenaplozas.hu, enaplozas.hu, onlinenaplo.hu, enaplo.hu, etterembiztonsagert.hu vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

A BOFG Tanácsdó Zrt. által nyújtott szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal az illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatósághoz lehet fordulni.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége:

1364 Budapest, Pf. 144;
fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetősége:

1525 Budapest, Pf. 75;
info@nmhh.hu